Trainingsnieuws

Wedstrijdnieuws

Welkom op de website van V.V.Sleeuwijk! Hier vind je allerlei informatie over de vereniging, wedstrijdverslagen en informatie over alle andere teams binnen onze vereniging.

Ik steun Maarten van der Weijden. Steun jij mij?

Maarten van der Weijden zwemt de 11-stedentocht om geld in te zamelen om onderzoek te doen naar kanker én om het leven van patiënten te verbeteren. Lennart Marinissen zwemt in Sneek 2 kilometer met hem mee op 18 augustus 2018. Steunen jullie hem ook? Alle beetjes zijn welkom!

Klik hier voor de actiepagina van Lennart

Esri zwemt tegen ALS

Dit jaar ga ik voor de eerste keer mee doen aan de Amsterdamcityswim. Zie al verschillende jaren het ALShetjeraakt-team dit doen. Nu wil ik ook mijn steentje bijdragen. Jullie ook? Elke gift is welkom!
Alvast Bedankt!!

Klik hier voor de actiepagina van Esri

Openingstijden kantine

Het zomerrooster van de kantine gaat in per 23 juni in. De kantine is dan op zaterdagen geopend van 15:00 tot 19:00.

De kantine is gesloten van 22 juli t/m 11 augustus.

Wij zoeken jou!

Internationaal Jeugdtoernooi

Wist u dat:

Sokken en voetbalbroekjes verkrijgbaar zijn bij het barpersoneel in de kantine.

De sokken kosten € 7,50 p.p. en het voetbalbroekje met logo VV Sleeuwijk kost € 15,- p.st.