Welkom op de website van V.V.Sleeuwijk! Hier vind je allerlei informatie over de vereniging, wedstrijdverslagen en informatie over alle andere teams binnen onze vereniging.

Het programma t/m 26 oktober staat op de site.

Uitslagen van 12 oktober.

laatste wijziging maandag 14 oktober, JO15-2

VV Sleeuwijk gaat voor een Gezondere kantine!

VV Sleeuwijk heeft een omgeving waar gezond eten gemakkelijk is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde leefstijl van onze leden en bezoekers. We vinden een gezond voedingsaanbod en een gezonde uitstraling belangrijk voor onze club. Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezonde keuze de makkelijke keuze. VV Sleeuwijk werkt structureel aan een gezondere kantine, dit doen wij o.a. door jaarlijks de kantinescan uit te voeren.

Foto's internationale jeugdtoernooi

Afgelopen zaterdag 17 augustus vond weer een succesvolle editie van het internationale jeugdtoernooi plaats. De foto's van het toernooi zijn te bekijken op de onderstaande link:

VV Sleeuwijk bestaat 75 jaar

Business Club