Nieuwjaarswedstrijd en huldiging jubilarissen

Op vrijdag 5 januari werd de traditionele nieuwjaarsreceptie bij de v.v. Sleeuwijk gehouden. Daaraan voorafgaand werd zoals gebruikelijk de Nieuwjaars wedstrijd gespeeld tussen het huidige 1e elftal en een team met oud Sleeuwijk 1 spelers. Dit keer mocht een afvaardiging uit de seizoenen 1995-1997, destijds onder leiding van trainer Ad van den Broek, het proberen de jonkies lastig te maken. Met een gemiddelde leeftijd van +45 jaar bleek dat iets te hoog gegrepen met een 7-0 nederlaag tot gevolg, maar het was weer schitterend om menig Sleeuwijk crack aan het werk te zien. Voor rust was het al 6-0 via een eigen doelpunt, Jeffrey Molhoek 2x, Sven Nieuwenhuizen en Akram Mohamed. In de tweede helft nam het 1e elftal wat gas terug en wisten de verse krachten de schade voor de oudjes te beperken. Alleen Jeffrey Molhoek wist de 2e helft het net nog te vinden. Ruim 20 seizoenen terug was dat wel anders toen dit Sleeuwijk 1 nacompetitie speelde voor promotie naar de 1e klasse. Helaas zonder promotie tot gevolg, maar wel een unicum in de v.v. Sleeuwijk geschiedenis.

Voor oud Sleeuwijk 1 kwamen in actie (zie ook bijgevoegde foto): Jan Sterrenburg, Marco van Wijngaarden, Marc Paul van Bennekom, Nils Barnhoorn, Bob van der Windt, Hein van Laar, John Versluis, Ron Visser, Michel Schram, Willem Roeland, André Molhoek, Erik Pruijsen, Dimitri Rombouts, Piet Saaman, Remko Viveen. Berdi Viveen, Robert du Burck, Dick Brienen, Toine van Meer, Ramses Luijendijk, Andries van Duijvendijk, Hans van Andel en Fred Koek konden niet meespelen. De staf destijds bestond naast Ad van den Broek uit Co van Iersel (leider), Piet van Hofwegen/Sjaak Duiser sr (assistent scheidsrechters) en Henk van der Nat (verzorger).

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie werden traditiegetrouw de jubilarissen gehuldigd. Daarnaast werd Dick Konings uitgeroepen tot erelid van de vereniging. Edwin van der Poel gaf tijdens zijn nieuwjaartoespraak aan, in tegenstelling tot eerdere berichten, tijdens de komende ledenvergadering aftredend en herkiesbaar te zullen zijn.

60 jaar lid    Sjaak Duiser sr.
50 jaar lid    Piet Roubos
40 jaar lid    Bob vd Windt
26 jaar lid    Marco v Krugten
25 jaar lid    Ad van Delzen, Kees van den Heuvel, Teunis Jan Pruijsen, Dimitri Rombouts, Ad Paans, Martin Lex, Kelly Golverdingen, Jarno van As, Bart Verhoeven