Wedstrijdverslag 2 november

Sleeuwijk 2 heeft aan 45 minuten genoeg

Vandaag een relatief onbekende tegenstander. Vanuit het samengaan van VV Brakel en Zuilichem wordt vandaag de strijd aangegaan met BZC’14. Met een complete selectie wordt om 14.30 afgetrapt en bij het tossen is gekozen om eerst met de straffe wind in de rug te spelen. De eerste minuten is het Sleeuwijk wat meer balbezit heeft en zijn dadendrang naar voren laat gelden en bij een van de aanvallen levert een goed doorzettende Basso de bal bij Danny af die met een geplaatste schuiver voor het eerste deze middag de keeper aan de Meidijk weet te verschalken. Twee minuten later zijn we dicht bij de tweede treffer maar uit de scrimmage voor het doel weten diverse Sleeuwijk spelers de trekker niet over te halen. In de 15e minuut lijkt de tweede treffer er wel te komen maar 1:1 weet Basso de keeper niet te passeren en blijft de 0-1 op het scorebord. Hierna daalt het niveau van de wedstrijd naar een matig niveau en kruipt de thuisclub
meer uit zijn schulp. In de 25e minuut kunnen we Corne betrappen op een foutje (wordt dit een wekelijks terugkerend dingetje?) en 1:1 is het nu Patrick die de gelijkmaker weet te voorkomen. Sleeuwijk schrikt mogelijk wakker en herpakt zich enigszins al blijft men re-actief in het spel wat met name de begeleiding niet tevreden stelt. Toch wordt de wedstrijd nog voor de rust beslist. In de 35e minuut is het Dennis die na een prima loopactie 1:1 voor de keeper verschijnt en met een diagonale schuiver de keeper verschalkt en de 0-2 laat aantekenen. Nog geen minuut later is het Richard die nonchalant uit verdedigen afstraft en de 0-3 scoort. In de 44e minuut pareert Patrick een afstandsschot en als een minuut later de vierde treffer door Bratley gescoord wordt is de wedstrijd eigenlijk gelopen en wordt de limonade opgezocht.

Na de rust en met een aantal wissels geraakt Sleeuwijk niet meer in de problemen en kabbelt de wedstrijd richting het eindsignaal. Basso krijgt in een 1:1 duel een herkansing om zijn goaltje meet te pikken maar ook nu blijkt de keeper een sta in de weg voor de anders makkelijk scorende spits van Sleeuwijk. Tijmen had graag in de 77e minuut zijn wekelijkse doelpunt gescoord maar ook hem lukt het niet om te scoren. Het laatste wapenfeit aan Sleeuwijks zijde is er een van Max die zijn poeier in de 89e minuut ook geen doel ziet treffen.

De ruststand van 0-4 blijkt dus tevens de eindstand. Voetballend een van de mindere potten tot op heden met als dit soort wedstrijden over de streep getrokken worden …..

Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 4 november 2019

Business Club