Oliebollenactie door en voor de jeugd van VV Sleeuwijk

Ook dit jaar houden we weer een oliebollen verkoop door de jeugd van VV Sleeuwijk. Deze heerlijke oliebollen worden ook nu weer gebakken door Bakkerij Verba uit Sleeuwijk.
De inkomsten van de oliebollen verkoop komen helemaal ten goede aan de kleding- en trainingsmaterialen van onze jeugdafdeling.
Alle jeugdteams krijgen binnenkort een bestelformulier uitgereikt. (Dit geldt niet voor de MO19, want zij verkopen loten).
Verkoop de oliebollen van zaterdag 23 november tot zaterdag 7 december aan familie, naaste buren, vrienden of in de buurt.
Wij rekenen er op dat het iedereen lukt om een aantal zakken oliebollen te verkopen voor de vereniging.
Let op: Bij bestelling moet er direct betaald worden en dus niet achteraf.

De ingevulde bestelformulieren én het geld kunnen bij de trainers/leiders ingeleverd worden. Zij leveren alles per team in op zaterdag 7 december in de bestuurskamer.
De oliebollen worden op vrijdag 13 december gebakken. Ieder jeugdlid haalt zijn of haar oliebollen op tussen 16:00 uur tot 18:00 uur in onze kantine.
Lever deze daarna zo snel mogelijk af, zodat iedereen kan genieten van verse oliebollen.

Veel succes toegewenst met de verkoop!
Jeugdcommissie VV Sleeuwijk

Algemeen nieuws, geplaatst door dick konings op 4 november 2019