Voetbalschool Rivierenland en vv Sleeuwijk starten samenwerking

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat vv Sleeuwijk een samenwerking is aangegaan met Voetbalschool Rivierenland. Voetbalschool Rivierenland biedt extra trainingen aan naast de normale activiteiten en trainingen van voetbalclubs.

De trainingen zijn gericht op de ontwikkeling van jongens en meiden in de leeftijden van 6 tot 13 jaar. Met name het verder ontwikkelen van de motoriek, basistechniek en stimuleren van de één-tegen-één actie. Dit allemaal in leuke en wedstrijdgerichte techniekvormen.

Vanaf vrijdag 13 september zullen op Sportpark de Roef 8 trainingen worden verzorgd onder leiding van Nigel Branderhorst. Nigel wordt bijgestaan door onder andere onze selectiespeler Jenner Koek. In totaal worden er 8 trainingen afgewerkt in een circuitvorm op ons veld van 18.30 tot 19.45. Tijdens de trainingen wordt er rekening gehouden met de intensiteit richting de wedstrijden op zaterdag.
Elke speler ontvangt een gratis trainingstenue dat bestaat uit een sweater, shirt, broekje en kousen. Tevens wordt er een leuke afsluitende training georganiseerd waarbij er leuke prijzen te winnen zijn.

Nigel Branderhorst: ‘’Na een aantal goede gesprekken te hebben gehad met de club ben ik blij dat ik vanaf september de trainingen mag geven bij vv Sleeuwijk. Daarbij hoop ik ook mijn steentje bij te kunnen dragen aan de jeugdopleiding van de club door een goede samenwerking aan te gaan. Ook ben ik verheugd dat Jenner erbij komt. Een goed signaal voor jonge gasten die iets willen betekenen voor de jeugd. Daarbij probeer ik zowel Jenner als de andere trainers te ondersteunen in hun ontwikkeling, zodat er een win-win situatie wordt gecreëerd.’’

Kosten
De kosten bedragen € 145,-. Dit is inclusief een trainingstenue. Speciaal voor leden van onze vereniging rekent Voetbalschool Rivierenland een korting van 10%.
Voor meer informatie kun je de website bezoeken:
www.voetbalschoolrivierenland.nl

Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 18 augustus 2019