Wedstrijdverslag 25 mei

Dubbel gevoel

Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen en los van het resultaat eindigt het 2e op de vierde plaats op de ranglijst dit seizoen. Uit bij Woudrichem wordt de laatste competitiewedstrijd van dit jaargang gespeeld en helaas wordt deze pot niet winnend afgesloten. Na een 1-1 ruststand (0-1 Danny) zijn het de gastheren die hopelijk gesterkt door de 2-1 overwinning de nacompetitie in hun voordeel weten te beslechten zodat we elkaar volgend seizoen wederom treffen.

De eerste helft was niet eens zo slecht aan Sleeuwijks zijde. Halverwege de eerste helft scoort Danny de openingsgoal waarna verzuimd wordt om verder afstand te nemen van Woudrichem. Op slag van rust valt de gelijkmaker als een afstandsschot via de rug van Corne de prima keepende Patrick op het verkeerde been zet. Na de rust zakt het niveau naar een matig niveau. Robin en Marnik wordt een wissel gegund om direct bij aanvang van de kampioenswedstrijd van het eerste aanwezig te zijn. Vlak voor tijd valt de 2-1 waarmee de allerlaatste wedstrijd van het seizoen verloren wordt.

Even wordt gehoopt op een toetje maar helaas valt de burentwist in Aalburg in ons nadeel uit waardoor het seizoen er op zit. Helaas geen nacompetitie. Ten opzichte van vorig seizoen 5 a 6 plaatsen gestegen, we vallen net naast het podium en met name in de thuiswedstrijden zijn we een lastig te nemen horde te zijn. Ietwat onnodig punten laten liggen tegen tegenstanders waar het juist tegen had moeten gebeuren maar prima weerstand geboden tegen de top 3.

Blauw Geel is de terechte kampioen en HSSC zal zeker een treetje lager gaan spelen. Of we Woudrichem, Everstein, Meerkerk, Noad 32  en Wilhelmina 26 volgend seizoen terug zien is nog niet zeker. Deze teams wordt in ieder geval succes gewenst in de nacompetitie.

Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 27 mei 2019

Business Club