Wedstrijdverslag 18 mei

Matig begin toch weten te kantelen

WINNEN was de doelstelling vandaag en omdat dat te bewerkstelligen was het zaak om van meet af aan de tegenstander, zijnde GDC, de wil op te leggen. Als dan na 4 minuten 0-2 op het scorebord staat lijkt van de gemaakte afspraken en doelen weinig terecht gekomen te zijn. Na het dramatische begin sluipt er wat irritatie en machteloosheid in het team en na ongeveer twintig minuten herpakt Sleeuwijk zich enigszins. Daarvoor wat kleine kansjes voor Basso, Richard en Marnik waarna het in de 39e minuut toch raak is. Basso zet door vanaf links en vermeend hands wordt weggewuifd door de scheidsrechter, de voorzet wordt door Marnik bij de 2e paal binnen gekopt en de aansluitingstreffer is een feit. In de 45e minuut een goede aanval en de inspelende Richard wordt in de kaats vrij voor de keeper gezet en beheerst wordt de gelijkmaker door hem binnen geschoten.

Na de rust probeert GDC zich te herpakken om zodoende de gewenste drie punten mee te nemen richting Genderen waardoor lijfsbehoud veilig wordt gesteld. Kleine kansjes worden gecreƫerd maar dit geldt voor beide teams. Meer en meer worden de ruimtes groter voor de aanvallers en zo weet Danny in de 70e minuut los te komen van zijn tegenstander. Na eerder een aantal keer de kaats gezocht te hebben met een medespeler gaat hij nu direct gericht op het doel van de tegenstander af en zijn afstandsschot is onhoudbaar voor de keeper van GDC. De 3-2 voorsprong is hiermee een feit.

De laatste minuten een stevig aanzettend GDC en het is Patrick die in de slotfase een 3e treffer van de bezoekers voorkomt.
Eind goed al goed zullen we maar zeggen, snel vergeten en op naar de laatste wedstrijd uit bij Woudrichem om daarna de balans op te maken of er nog een NC toetje inzit.

Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 20 mei 2019

Business Club