DRINGENDE OPROEP!!

Het huidige seizoen '18/'19 is nog in volle gang maar binnen de jeugdcommissie zijn wij alweer volop bezig met volgend seizoen. Voor seizoen '19/'20 zijn wij dan ook op zoek naar vervanging en/of versterking van diverse functies. Onder het motto: "vele handen maken licht werk", zoeken wij enthousiaste ouders of vrijwilligers die een steentje willen bijdragen aan onze jeugdafdeling.

Wij zoeken echt niet alleen mensen met voetbalkennis, ook organisatorisch of creatief talent kunnen we prima gebruiken. Zo hebben wij voor volgend seizoen de volgende functies die moeten worden ingevuld.
- Jeugdcoördinator o7 t/m o11
- Coördinator jeugdscheidsrechters
- Trainers of trainsters voor diverse teams
- Keeperstrainer voor dames/meiden
- Activiteiten jeugdcommissie

Blijf dus niet alleen als supporter langs de zijlijn staan, maar doe met ons mee in het belang van onze eigen jeugdleden.
Heeft u hierover vragen, neem dan gerust contact op met de vrijwilligers binnen de jeugdcommissie: Gerben Bok, Dennis van der Dussen, Corinne van der Bendt, Angelique Slagmolen en Erik Pruijsen.

Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 17 april 2019

Business Club