Wedstrijdverslagen 6 april

Tweede niet tevreden met remise

Vandaag staat de return wedstrijd tegen Wilhelmina 26 op het programma. Beiden teams staan in het linker rijtje van de ranglijst en het beloofd op voorhand een interessante wedstrijd te worden tussen de nummer 3 en 4. Sleeuwijk begint goed en gedreven aan de wedstrijd en reeds na 57 seconde is de eerste kans voor Danny die echter zijn inzet gepareerd ziet door de keeper van de gasten. Een minuut later is Marnik dichtbij de openingstreffer maar ook zijn kopbal betekent helaas niet de 1-0 voorsprong. De daarop volgende fase golft het spelt op en neer en er kan dus gesproken worden van een volledig open wedstrijd. In de 18e minuut is het Noah die Sleeuwijk met behulp van Corne op de been houdt en wordt een tegengoal in de kiem gesmoord. Na een half uur lijkt Marnik na een prima pass van Sem de 1-0 te scoren maar zijn inzet wordt wederom door de keeper van W26 met de voet nipt tegen gehouden. Afleggen op de meelopende Danny had achteraf gezien wellicht een betere keuze geweest. Niet veel later een aanval die de bal bij Danny bezorgt en zijn snoeiharde inzet belandt in het zijnet daar waar nu de bal opzij leggen op Richard mogelijk wel de voorsprong ingeluid had. Niet veel later een kans voor Wilhelmina en in de 41e minuut zijn het zowel Dennis als Danny die een voorzet net niet kunnen beroeren om daarmee toch de openingstreffer te scoren. Met een 0-0 ruststand wordt de thee opgezocht.

Na de rust direct een zelfde beeld. Beide teams schromen niet de aanval te zoeken. De eerste mogelijkheid is wederom voor Sleeuwijk als Marnik in de 52e minuut een voorzet van Max net naast kopt. Hierna een fase waarin het spel op en neer golft en door wellicht de vermoeidheid strandt menig aanval door een onzuivere eindpass. Aan Sleeuwijk zijde heeft inmiddels Bastiaan de positie ingenomen van Max. De wedstrijd belandt rond de 84e minuut als de bezoekers via de rechterzijde een aanval op mag zetten. De voorzet wordt ongelukkig door Arjan verwerkt en via het been van een tegenstander pakken de gasten de 0-1 voorsprong. Sleeuwijk wisselt direct aanvallend en in de 87e minuut wordt Danny aan het werk gezet en als hij in de zestien op onreglementaire wijze gestuit wordt rest de leidsman van vandaag niets anders dan een penalty toe te kennen aan Sleeuwijk. Deze wordt onberispelijk door Bastiaan binnengeschoten en daarmee wordt de eindstand op 1-1 bepaald. Normaal wordt een remise die op deze wijze op het laatste moment tot stand komt gekoesterd echter gezien het totale wedstrijdbeeld en kansen verhouding stemt het resultaat niet iedereen tot tevredenheid.

Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 8 april 2019

Business Club