Welkom op de website van V.V.Sleeuwijk! Hier vind je allerlei informatie over de vereniging, wedstrijdverslagen en informatie over alle andere teams binnen onze vereniging.

22 juni vieren we feest!

Omdat we op 25 januari 75 zijn geworden vieren we dit seizoen feest. Het seizoen wordt afgesloten met een spetterende feestdag voor jong en oud met o.a.
* 11.00-15.00uur Voetbalparty
* 16.00-17.30uur Sleeuwijk 1 tegen FC de Rebellen
* Aansluitend Feesttent met o.a. de band Copy Cat

Powerhouse Sport Moment

We zijn genomineerd voor het Powerhouse Sport Moment voor het behalen van het kampioenschap in de 3e - en promotie naar de 2e klasse. Gun je ons een extra titel? Stem dan op ons voor het PowerhouseSportMoment!!

Like en reageer op het volgende bericht op Facebook:
Gun je jouw toppers een xtra titel?

Kampioenen! Beleef het nogmaals!

Wilt u het kampioensjaar nog een keer beleven?

Dat kan! Een boek (A5 formaat) met 70 pagina’s, vol met beeld en informatie over  alle officiële wedstrijden.

Wilt u ook een exemplaar thuis hebben? Dat kan!

Kijk op https://bartstoutjesdijk.nl/boek/

Bestellen is mogelijk tot 1 juli.

Inleveren kleurplaat

Inleveren kan nog t/m 15 juni dus zorg dat je op tijd bent!!!
Heb je de kleurplaat nog niet, kijk dan even bij nieuwsitem "Jubileum: Kleurplaat"

Zomerstop

Er kan getraind worden tot 22 juni. Daarna is het zomerstop.

VV Sleeuwijk gaat voor een Gezondere kantine!

VV Sleeuwijk heeft een omgeving waar gezond eten gemakkelijk is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde leefstijl van onze leden en bezoekers. We vinden een gezond voedingsaanbod en een gezonde uitstraling belangrijk voor onze club. Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezonde keuze de makkelijke keuze. VV Sleeuwijk werkt structureel aan een gezondere kantine, dit doen wij o.a. door jaarlijks de kantinescan uit te voeren.

Internationaal JO12 toernooi

VV Sleeuwijk bestaat 75 jaar