Sportieve deelneemster(s),

Top dat je de uitdaging aandurft. Voordat je jezelf aanmeld, met een vriendin, even het volgende. Vanwege de steeds grotere opkomst van afgelopen jaren, hebben we de avond opgedeeld in twee leeftijdscategorieën, omdat het anders te laat wordt voor de allerkleinsten. De eerste categorie is de leeftijd van 7 t/m 13 jaar (pupillen MO-9 t/m MO-13). Vanaf 16.00 uur ben je welkom op De Roef en om 16.30 uur starten we. De laatste wedstrijden of finales zullen omstreeks 19.00 uur worden gespeeld. De tweede groep is de leeftijd van 14 jaar (vanaf MO-15) en ouder. Jullie verwachten we om 18.30 uur en de eerste wedstrijden starten om 19.30 uur. De finale wordt omstreeks 22.00 uur gespeeld. Soep met broodjes worden geserveerd en na afloop een draairad met leuke prijzen en een drankje met een hapje.
Bij het aanmelden niet alleen je naam en leeftijd, maar ook een email adres. Hier krijg je een bevestiging met verdere informatie naar toegestuurd. Tot vrijdag 25 mei.